Norsk Radiografforbunds Nettbutikk

Velkommen til NRFs nettbutikk. Produktene i nettbutikken kommer fra forskjellige leverandører som har til felles at de leverer god kvalitet til en rimelig pris.

Du kan velge om du ønsker å ha NRF-logo på produktene, eller bestille uten logo. Du vil blant annet finne den populære ryggsekken, som studentene får, til salgs i nettbutikken til en rimelig pris.  

Vår nettbutikk er et samarbeid mellom forbundet, Profilum AS, Datalink AS og Sens Arbeidsinkludering AS. Profilum står for varesortimentet, Datalink leverer nettbutikkteknologien og Sens Arbeidsinkludering står for lager og vareforsendelse. 

Sens Arbeidsinkludering AS er en VTA-bedrift (Varig Tilrettelagt Arbeid) som tilbyr personer en tilrettelagt arbeidshverdag så de kan få utløst sin arbeidsevne.

Vi ser på dette som en anledning til å tilby dere medlemsprodukter, og samtidig være med å støtte en bedrift som bidrar til at flere kan være en del av arbeidslivet.  


Varene du bestiller blir sendt innen 14 dager fra bestilling. Alle priser er inklusive mva., betalingsløsning skjer med Klarna. Frakt kommer i tillegg. 

14 dagers returrett gjelder fra dagen du mottar varen. Dersom varen sendes til postkontor for henting der, gjelder 14 dagers returrett fra den dagen du henter varen. 

Har du spørsmål om varesortimentet eller frakt, kan disse sendes på epost til donia@profilum.no

Nettbutikk